28 ноември 2008

avtorentacаr прогноза

Българската метеорологична служба обяви своята avtorentacаr прогноза за почивните дни. Времето ще бъде преобладаващо, според последни данни, а специално за награждаването на Лъгуг с временната avtorentacаr награда за високи постижения в интернет рекламата и маркетинга ще има слънце.

Въпреки ниските температури се очаква голямо присъствие от страна на avtorentacаr фирми от цялата страна на церемонията за награждаването на Госу на площад Батемберг.
Всички свързани с даването на коли под наем са добре дошли, каза Лъгуг, аз никого не съм канил специално - единствено моят SEO екип ще присъства. Да дойде, който ме уважава и чете моя SEO блог, каза той. Направих много за бизнеса с коли под наем, заслужил съм малко признание - сподели основателя на Българската avtorentacаr директория и мажоритарния собственик на сайта за avtorentacаr обяви и новини.

Хубаво е, че имаме такова присъствие в интернет по време на финансова криза, отбелязаха собственици на фирми за коли и техника под наем. Без тази реклама в интернет нямаше да оцелеем, категорични бяха те.

Няма коментари: