06 ноември 2008

нови спонсори за avtorentacar

Преди малко в avtorentacar директорията бе публикувано официално изявление от страна на Кока-Кола и Dell Computers относно пълното финансово обезпечаване на avtorentacar състезанието, монополизирано от Българската rent-a-car директория. Спонсорите ще предоставят коли под наем на всички в екипа на avtorentacar медията, безалкохолни напитки на корем, както и преносим компютър по избор.

Запитан за финансовите параметри на договора, Лъгуг - мениджър и собственик на avtorentacar портала отказа да назове подробности, но спомена, че подписаните споразумения са от взаимна полза, като в момента остава да се утонят подробностите за това, кой ще се занимава с рекламата в интернет.

Сериозните кандидатури са три - на Лъгуг, SEO Gosu, и будалата. avtorentacar трябва да вземе решение в рамките на три работни дни относно изборът си на рекламен партньор.

От лаптопи Dell подариха лаптоп последен модел на екипът, провел преговорите, и запознаха медиите с възможностите за покупка на avtorentacar лаптоп на лизинг.

Допълнителни материали относно споразумението ще бъдат публикувани на avtorentacars.wordpress.com

Няма коментари: