16 ноември 2008

Портал за avto rentacar обяви

Лъгуг е решил да започне нов проект свързан с avtorentacar и коли под наем; става въпрос за сайт за обяви, където всяка от регистрираните фирми в Българският avtorentacar портал да може да публикува на символична цена своите топ обяви, като задължение на фирмите ще бъде поддържането на тяхната актуалност и коректност.

Необходимост от втора avtorentacar директория се почви като следствие на разрастването на avtorentacar hire, в който фирмите могат да рекламират услугите си като цяло. В новият rentacar сайт ще има конкретни обяви, за конкретни модели автонобили - както и ще бъде и упоменат срока на валидност на специалните промоции.

Фирмите от rentacar бранша се надяват с помощта настрого специализиран сайт за автомобили под наем да получат по-лесен достъп до своите потенциални клиенти, предлагайки им изгодни оферти за коли под наем.

Очаква се първите трима клиенти на новия сайт за avtorentacar обяви да получат избраните от тях возила безплатно, като сумата ще бъде разделена между avtorentacar и будалата.

Няма коментари: