10 ноември 2008

avtorentacar терзания

Вчера SEO Gosu се притесни от класирането на Лъгуг при търсенето на заветната дума avtorentacar. Не се плашете - Българският avtorentacar портал пак си беше на първо място, но seo гуруто се уплаши повече от възхода на един сайт, в който видя сериозна avtorentacar конкуренция. Става въпрос за avtorentacar hire, който някак си тръгна неуверено по пътищата на оптимизацията, беше регистриран късно, но след смяна на хостинга с по-добър започна да се изкачва в класацията и вече е на първа страница.

SEO Gosu се обади на будалата да му се оплаче от развитието на състезанието, организирано от avtorentacar, но неговите сълзи не можаха да трогнат този SEO Lamer, който за да успокои Gosu го почерпи с три avtorentacar линка от неиндексирани страници. После го препрати да си поръча интернет реклама при Лъгуг, като спомена, че само с негова помощ ще може да спечели състезанието за оптимизирането на avtorentacar .

Gosu се успокои и отиде да приготви любимата си рецепта, да разгледа какви лаптопи се продават, и да прочете последните новини за World of Warcraft : Wrath of The Litch King.

Няма коментари: