23 ноември 2008

avtorentacar и Google

Google ни зарадва с новo avtorentacar видео и възможността да персонализираме резултатите при търсене. Любителите на avtorentacar се зарадваха и подредиха по важност сайтовете, свързани с предлагането на коли под наем - на първо място според статистиките е поставена Българската avtorentacar директория, на второ място е сайта за avtorentacar обяви и новини, а на малка разлика след тях е сайта за avtorentacar поезия.

Ако анализираме подредбата, ще видим, че клиентите, ползващи rentacar услуги са успели да отсеят зърното от плявата и са подбрали сайтове с наистина ценна информация касаеща колите под наем.

За никого не е изненада, че в първата тройка има сайт за новини и портал, представящ avtorentacar услуги на десетки фирми.

Лъгуг - собственик и мениджър на въпросните сайтове за информация изрази задоволството си от добре направената реклама в интернет на двата сайта, както и от успешната оптимизация на проекта, дело на будалата и SEO Gosu.

"В бизнеса с avtorentacar или ставаш по-голям, или затваряш" - коментира той, давайки заявка за поглъщането и на сайта за avtorentacar поезия.

Няма коментари: