26 ноември 2008

avtorentacar 500

Навлизаме в последната седмица преди даването на междинната avtorentacar награда за високи постижения в оптимизацията и рекламата в интернет. Засега лидер е Българската avtorentacar директория, която е следвана по петите от страницата за avtorentacar обяви и новини, както и от последния проект на Лъгуг и будалата - avtorentacar каталога.

Очаква се тя да бъде връчена на временния водач в класирането по време на коктейл в офиса на Лъгуг, който ще се състои на 30-ти този месец. avtorentacar наградата е в размер на 500 лева, като злите езици твърдят, че тя е предварително изхарчена от екипа на SEO Gosu - най-вероятния победител.

Да припомня, че до края на състезанието има още 3 месеца - срок, достатъчен за сериозни размествания.На работещите в екипа на водача са забранени всякакви медийни изяви, затова очакваме с нетърпение изявление на техния шеф - Лъгуг, който е постигнал договореност с Оги то да бъде публикувано в SEO блога на Огнян.

Нека си припомним поговорката за рибата в морето и сложения тиган, а в оставащите 5 дена да подкрепим Българския avtorentacar портал слагайки линкове и всякакви връзки към него.

Няма коментари: