27 октомври 2008

avtorentacar състезание

Както повечето от вас знаят в момента тече състезание за оптимизирането на avtorentacar - дума, посочена от спонсора на състезанието - Rent.bg. Подробности за конкурса ще намерите в официалната страница на avtorentacar hirе, а последните новости се публикуват на страницата на oggin.net - медиен партньор и SEO Gosu.

Ще направя кратък анализ за тези, за които състезанието е новина. Записани са над 80 участника, задачата е да се оптиммизра думата avtorentacar, а засега непоклатим лидер в състезанието е rentacar проектът на Оги и компания. Сред участниците има и SEO майстори от Индонезия, чиито постижения се колебаят между осмото и петнадесетото място.

Фирми, отдаващи под наем коли следят с интерес състезанието, а някои от тях вече и са заплатили своето присъствие в avtorentacar директорията. Очаква се след обявяването на победителя той да получи сериозни поръчки за оптимизация от страна на rentacar фирми от цялата страна. Очаквайте ежедневна информация за avtorentacar и rentacar на страниците на Официалният сайт на компанията

Няма коментари: