15 октомври 2008

avtorentacar резултати

За месец и половина оспамихме нета с 1 300 000 резултата при търсене на avtorentacar. Баси! Не е за вярване, че толкова труд ще се хвърли в оптимизирането на една дума, която не значи нищо, която не е лаптоп, нито кола, нито се яде, нито се пие. Като единствен смислен вариант и значение думичката би могла да се свърже интуитивно с rent-a-car - нещото, към което се стремят и спонсорите.

През последните дни се наблюдават странности в класацията - някои сайтове изплуват, а други потъват при търсене на заветното avtorentacar. На челото продължава да седи Оги и тайфата от оптимизатори, които някой трябва да докладва на spambulgaria час по-скоро.

Мисля си за avtorentacar hire и се чудя какво ли ще стане ако има следващо seo състезание и спонсорите/организаторите подберат такава думичка, която да е нещо като нищо на света - например "задник" - с 450 000 резултата, или нещо по-просташко. Колко ли от уебмастерите ще се навият да сложат подобен линк в страниците си?

Това разбира се е само на майтап, въпреки, че бих се изкефил, ако някой го направи. Отивам да оптимизирам avtorentacar и неговите отношения с rentacar, а на вас желая хубава седмица.

Няма коментари: