22 февруари 2009

Добра работа

С добрата си работа заслужихте да получите проектор - каза на своите подчинени SEO Gosu, визирайки първото място на ръководения от него avtorentacar проект за оптимизазция на думата rentacar. Всички се стараха и положиха максимум усилия, за да бъдат нашите avtorentacar новини най-добре представени, а интернет рекламата на фирмите, отдаващи коли под наем - най-ефективни.

Не ме интересува дали ще спечеля състезанието - допълни Лъгуг, и подчерта, че за него най-важно е било да сработи нов екип, да види възможностите му, както и да сплоти колектива.

С тези хора вече съм готов за всякакви avtorentacar предивикателства, знам точно кой колко струва и къде е най-ефективен. Оптимист съм за бъдещето, зарадвано сподели и будалата, помощник и заместник на Лъгуг в Българската avtorentacar директория.

SEO състезанието беше от полза за всички - като се започне от спонсора и се стигне до фирмите даващи автомобили под наем. Дано и занапред да има подобни състезания, пожела си Лъгуг и замина да подготвя презентацията си за SEO конференция 2009

Няма коментари: